T'expliquem tot sobre
PrevenControl! arrow

Qui som

PrevenControl ITV és una empresa del Grup PrevenControl que gestiona 8 estacions d'ITV i dues unitats mòbils amb el màxim rigor i qualitat de servei.

Des de la fundació de la companyia la satisfacció de les necessitats dels nostres clients és el principal objectiu de PrevenControl i, a aquest efecte, treballem intensament per oferir el millor servei.

La mostra missió

La nostra missió és dur a terme inspeccions tècniques per a la millora de la seguretat viària, fent que els vehicles es trobin en condicions idònies d'ús que permetin prevenir els accidents per errors mecànics, mitjançant la verificació de l'estat de conservació i funcionament dels elements essencials de seguretat, tant activa com passiva.

Com treballem

En la inspecció periòdica se segueixen els criteris tècnics i procediments descrits en els plans de control de PrevenControl ITV, redactats a partir del Manual de Procediment d'inspecció de les estacions d'ITV, elaborat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme d'acord amb els òrgans competents de les comunitats autònomes, amb les actualitzacions corresponents, i tenint en compte la normativa dictada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Desenvolupem eines informàtiques, apps i realitzem consultoria estratègica en el camp dels sistemes de gestió: qualitat, medi ambient, seguretat viària, entorns de treball saludables i solucions de RRHH. També organitzem programes de formació en aquests camps, dissenyem formacions e-learning i gamifiquem en tot tipus de suports.

Emisiones CO2

Encara no ets client?

Descobreix els avantatges de passar les revisions d'ITV amb PrevenControl

flecha